Get in touch

DECLARAȚIE DE CONFIDENŢIALITATE AURORA FLOWERS B.V.

Luăm în serios confidențialitatea clienților noștri. Citiți declarația noastră de confidențialitate de mai jos. Dacă aveți întrebări despre acest lucru, vă rugăm să ne contactați.

 

DECLARAȚIE DE CONFIDENŢIALITATE AURORA FLOWERS B.V.

 

Aurora Flowers B.V., cu sediul la adresa: Venus 181, cod 2675 LN localitatea Honselersdijk, este responsabilă cu prelucrarea datelor cu caracter personal cuprinse în această declarație de confidențialitate.

Date de contact:

Website: https://auroraflowers.nl/ro

Webshop: https://aurora.floradirect.net/

Venus 181

2675 LN Honselersdijk

+31 174 638720

Domnul G.J. Platteschor este funcționarul responsabil cu protecția datelor cu caracter personal din cadrul societății Aurora Flowers B.V. Îl puteți contacta la info@auroraflowers.nl .

 

Datele cu caracter personal pe care le prelucrăm

Aurora Flowers B.V. prelucrează datele dvs. cu caracter personal pentru a vă putea pune la dispoziție serviciile noastre și/sau pentru că ne oferiți chiar dvs. aceste date. Mai jos găsiți o situație datelor dvs. cu caracter personal pe care le prelucrăm:

  • Prenumele și numele;
  • Datele adresei;
  • Telefon;
  • Adrese de e-mail;
  • Adrese de IP;
  • Alte date cu caracter personal pe care le furnizați în mod activ, de exemplu la crearea unui cont în webshop, în corespondența trimisă de dvs. sau prin telefon;
  • Date legate de locaţie;
  • Date privind activitățile dvs. pe website-ul nostru;
  • Date privind browserul de Internet și tipul aparatului;
  • Cod IBAN și/sau BIC;
  • Cod fiscal.

Datele cu caracter personal speciale și/sau sensibile pe care le prelucrăm

Website-ul și/sau serviciul nostru nu are intenția de a colecta datele vizitatorilor website-ului cu vârste de sub 16 ani. Nu fără consimțământul părinților sau tutorilor acestora. Cu toate acestea, nu putem verifica dacă un vizitator are vârsta de peste 16 ani. Sfătuim așadar părinții să se implice în activitățile online ale copiilor lor, pentru ca astfel să prevină colectarea datelor copiilor fără consimțământul părinților. Dacă sunteți convins că am colectat date despre un minor fără consimțământul respectiv, contactați-ne la info@auroraflowers.nl și vom șterge aceste informații.

 

În ce scop și pe baza căror temeiuri prelucrăm datele cu caracter personal

Aurora Flowers B.V. vă prelucrează datele cu caracter personal în următoarele scopuri:

  • Pentru operarea plății dvs.;
  • Pentru trimiterea buletinului nostru informativ și/sau pliantului publicitar;
  • Pentru a vă putea suna sau trimite e-mail dacă este nevoie pentru a vă putea oferi serviciile noastre;
  • Pentru a vă informa legat de modificările serviciilor și produselor noastre;
  • Pentru a vă oferi posibilitatea de a crea un cont;
  • Pentru a vă putea preda bunurile și serviciile;
  • Aurora Flowers B.V. analizează comportamentul dvs. pe website pentru ca astfel să îmbunătățească website-ul și să adapteze oferta de produse și servicii în funcție de preferințele dvs.;
  • Aurora Flowers B.V. prelucrează de asemenea datele cu caracter personal dacă avem obligația legală în acest sens, de exemplu datele de care avem nevoie pentru declarația noastră fiscală.

 

Proces decizional automatizat

Aurora Flowers B.V. nu ia hotărâri pe baza prelucrărilor automatizate cu privire la chestiuni care pot avea efecte (considerabile) asupra persoanelor. Este vorba aici despre hotărâri luate de programe sau sisteme computerizate, fără a exista o persoană (de exemplu un angajat al Aurora Flowers B.V.) implicată în procesul decizional.

Aurora Flowers B.V. folosește următoarele programe sau sisteme de computer:

  • Unit 4
  • WordPress
  • Advert
  • Mailchimp

 

Cât timp păstrăm datele cu caracter personal

Aurora Flowers B.V. nu păstrează datele dvs. cu caracter personal pe perioade mai lungi decât este strict necesar pentru a atinge scopurile în care au fost colectate datele dvs.

Păstrăm datele de mai jos ale clienților care au apelat la serviciile noastre timp de 7 ani, conform termenului de păstrare legal prevăzut de Administraţia fiscală:

  • Prenumele și numele;
  • Datele adresei;
  • Telefon;
  • Adrese de e-mail;
  • Cod IBAN și/sau BIC;
  • Cod fiscal.

 

Transmiterea datelor cu caracter personal către terți

Aurora Flowers B.V. transmite datele dvs. cu caracter personal către diferiți terți dacă acest lucru este necesar pentru executarea contractului și pentru îndeplinirea unei eventuale obligații legale. Cu societățile care prelucrează datele dvs. la solicitarea noastră încheiem un contract de prelucrare de date pentru a ne asigura că se garantează același nivel de securitate și confidențialitate datelor dvs. Aurora Flowers B.V. rămâne responsabilă pentru aceste operațiuni de prelucrare.

 

Cookie-uri sau tehnologii similare pe care le folosim

Aurora Flowers B.V. folosește exclusiv cookie-uri tehnice și funcționale. Și cookie-uri analitice, care nu încalcă confidențialitatea dvs. Un cookie este un mic fișier text care, în momentul primei vizite pe acest website, se salvează în computerul, tableta sau smartphone-ul dvs. Cookie-urile pe care le folosim sunt necesare pentru funcționarea tehnică a website-ului și vă ușurează activitatea. Ne asigurăm că website-ul funcționează în condiții optime și reținem, de exemplu, setările preferințelor dvs. De asemenea, este o modalitate de a ne putea optimiza website-ul. Puteți refuza cookie-urile setând browser-ul dvs. de Internet în așa fel încât acesta să nu mai salveze cookie-uri. În plus, puteți șterge toate informațiile salvate anterior, prin setările anterioare ale browser-ului dvs.

 

Accesul la date, modificarea sau ștergerea acestora

Aveți dreptul de a avea acces, de a corecta sau de a șterge datele dvs. Pe lângă aceasta, aveți dreptul de a vă retrage consimțământul legat de prelucrarea datelor sau de a vă opune prelucrării datelor dvs. cu caracter personal de către Aurora Flowers B.V. și aveți dreptul la portabilitatea datelor. Aceasta înseamnă că puteți depune o cerere la noi pentru a ne solicita să trimitem datele dvs. cu caracter personal pe care le avem într-un fișier pe computer unei organizații specificate de dvs. Puteți trimite o cerere de acces, rectificare, ștergere, portabilitate a datelor dvs. personale sau o cerere de retragere a consimțământului sau de obiecție la prelucrarea datelor cu caracter personal la adresa info@auroraflowers.nl.

Pentru a ne asigura că dvs. sunteți cel/cea care ați trimis cererea de acces la datele personale, vă rugăm ca împreună cu cererea să trimiteți o copie a actului dvs. de identitate. Pe această copie, acoperiți cu negru fotografia de pașaport MRZ (machine readable zone, banda cu numere din partea de jos a pașaportului), seria pașaportului și codul social-fiscal (BSN). Aceasta pentru a vă proteja confidențialitatea. Vom răspunde în cel mai scurt timp cererii dvs., în maxim patru săptămâni. Aurora Flowers B.V. dorește, de asemenea, să vă informeze că aveți posibilitatea de a depune o plângere la autoritatea națională de supraveghere, la ANSPDCP.

Puteți face acest lucru accesând următorul link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons .

 

Cum securizăm datele cu caracter personal

Aurora Flowers B.V. ia în serios protecția datelor dvs. și ia măsuri adecvate pentru a preveni utilizarea ilegală, pierderea, accesul neautorizat, publicarea nedorită și modificarea neautorizată a acestora. Dacă considerați că datele dvs. nu sunt securizate în mod adecvat sau dacă aveți suspiciuni de utilizare ilegală, luați legătura cu info@auroraflowers.nl.