Organisatie

Wat doet Aurora Flowers

Wij exporteren een breed assortiment snijbloemen en potplanten met een goede prijs/kwaliteit verhouding in combinatie met een hoog serviceniveau. Ook leveren wij een breed assortiment decoratiematerialen, verpakkingsmaterialen en uitgangsmateriaal voor producenten van snijbloemen en potplanten. Wij leveren aan de middelgrote groothandel en de grotere winkeliers in Spanje, Portugal, Roemenië en Griekenland.

De veiling Royal FloraHolland in Naaldwijk is onze thuisbasis, waar wij het merendeel van de producten aankopen. Tevens kopen wij via de veilingen Aalsmeer en Rijnsburg of direct bij de kweker. 

Onze verkopers en medewerkers spreken de taal van de klant en onze organisatiestructuur is compact. Hierdoor kunnen wij snel en efficiënt reageren op wensen van de klant en zijn wij in staat de klant persoonlijk te benaderen.

Hoe werkt Aurora Flowers

  • Wij registreren u als klant, zodat u in de webwinkel kunt inloggen. Neem hiervoor contact op via info@auroraflowers.nl of bel met +31 174 638 720 of wij bellen u terug.
  • Nadat u bent geregistreerd als klant, kunt u uw bestelling doen via onze webwinkel. Ons actuele aanbod kunt u ook volgen via onze Facebookpagina;
  • Ook kunnen wij eerst een offerte met prijsopgave voor u maken. Deze sturen wij u toe via email of fax of wij nemen telefonisch contact met u op;
  • U doet uw bestelling de dag voor vertrek van uw bestelling via de webwinkel, telefonisch of per fax of e-mail. Een bijbestelling is nog mogelijk op de dag van vertrek tot 12.00 uur;
  • Wij verpakken uw bestelling droog in dozen en/of op fust in water;
  • Wij versturen uw bestelling via luchtvracht of wegtransport;
  • U ontvangt de goederen een dag nadat u besteld heeft.
Heeft u vragen of opmerkingen over ons product, dan vernemen wij dit graag. Neem contact met ons op via het contactformulier of telefonisch: +31 (0)174 - 638720. Als u hier klikt, bellen wij u terug.

News
line
Bel mij terug
Remote Access and Support over the Internet with TeamViewer support

Copyright © 2007 Aurora Flowers
All Rights Reserved.