Home

Welkom bij het online visitekaartje van Aurora Flowers !!

Aurora flowers is een bedrijf dat actief is in de handel van bloemen en planten voornamelijk naar en van Portugal en Spanje. Het bedrijf is gevestigd op bloemenveiling Flora Holland - Honselersdijk.

Veel bedrijven hebben reeds een site, de doelstellingen lopen uiteen. Maar de meest voorkomende doelstelling is het online een beeld te geven van het eigen bedrijf.

Ook wij stonden voor de vraagstelling; ‘waarom willen wij een site’ en ‘wat willen wij daarmee bereiken’.
‘Waarom’ is niet éénduidig te beantwoorden; voor ons is echter duidelijk dat een site het communicatie platform kan zijn tussen klant en leverancier.
‘Wat’ willen wij met een site realiseren; wij willen graag dat potentiële klanten een online visitekaartje van Aurora flower kunnen vinden, waarbij zij een beeld krijgen van ons bedrijf en daarnaast willen wij dat voor de bestaande klanten een platform ontstaat voor communicatie en uitwisseling van relevante informatie.

Met deze gedachten in het achterhoofd hebben wij besloten tot de bouw van deze site, de eerste fase is bij het online gaan afgerond. De ontwikkeling en implementatie van het platform zal in de loop van het jaar worden ingevoerd en ontwikkeld.

Heeft U vragen of opmerkingen, neemt U dan contact met ons op!

Hoogachtend,

Aurora Flowers bv
Gerardus J. Platteschor,
Managing director.


News
line
Bel mij terug
Remote Access and Support over the Internet with TeamViewer support

Copyright © 2007 Aurora Flowers
All Rights Reserved.