Home

Aurora Flowers exporteert een breed assortiment snijbloemen en potplanten met een goede prijs/kwaliteit verhouding in combinatie met een hoog serviceniveau. Ook leveren wij een breed assortiment decoratiematerialen, verpakkingsmaterialen en uitgangsmateriaal voor producenten van snijbloemen en potplanten. Wij leveren aan de middelgrote groothandel en de grotere winkeliers in Spanje, Portugal, Roemenië en Griekenland.

De veiling Royal FloraHolland in Naaldwijk is onze thuisbasis, waar wij het merendeel van de producten aankopen. Tevens kopen wij via de veilingen Aalsmeer en Rijnsburg of direct bij de kweker. 

Onze verkopers en medewerkers spreken de taal van de klant en onze organisatiestructuur is compact. Hierdoor kunnen wij snel en efficiënt reageren op wensen van de klant en zijn wij in staat de klant persoonlijk te benaderen.

Wilt u weten hoe wij werken en hoe snel onze verse producten bij u in de winkel staan? Hier leest u onze manier van werken.

Heeft U vragen of opmerkingen, neemt U dan contact met ons op via email info@auroraflowers.nl. Als u liever teruggebeld wilt worden, kan dat ook. Laat uw telefoonnummer dan hier achter

Aurora Flowers bv
Gerardus J. Platteschor
Managing director


News
line
Bel mij terug
Remote Access and Support over the Internet with TeamViewer support

Copyright © 2007 Aurora Flowers
All Rights Reserved.